KLAAR VOOR JOUW SHOT ENERGIE?

PODCAST DE ENERGIETANK

Hello, ik ben Mariska, motiverende coach, bruisende presentatrice & creatieve denktank.
Alles met 1 gemeenschappelijke noemer: energie!
En dat is ook meteen de meest gestelde vraag die ik krijg: waar haal jij je energie vandaan?

Vandaag heb ik het geluk om als Mariska Blommaert die energie om te zetten in geweldige leuke jobs bij even
geweldige leuke klanten & met ons Instagramaccount Buitengewoonanders een heerlijke smile te toveren op onze
vele volgers hun gezicht.
Dus wil jij geïnjecteerd worden met een dosis energie? Join the club.
De club van energiekelingen, outbreakers & positivo’s!

In deze podcast geef ik jou dat broodnodige shotje energie met als gevolg hartkloppingen
van enthousiasme en een big smile van ontroering.

U bent gewaarschuwd!

 
HET LEVEN NA DE VAL ENERGIETANK

HET LEVEN NA DE VAL

AFLEVERING 1

Aan energie had ik nooit gebrek. In mijn omgeving stond ik dan ook bekend als zij die kon rennen, springen, vliegen, duiken, vallen en weer opstaan. Tot 13 september 2020. De dag dat mijn leven op slag veranderde. De dag dat ik plots … niet meer kon opstaan. Door mijn ongeval werd ik plots verplicht om gas terug te nemen, te revalideren & te aanvaarden. Maar één ding heb ik nooit verloren: mijn energie & mijn drive om door te zetten. Ik geef je een inkijk in mijn leven, mijn pieken en dalen maar vooral mijn drive om door te gaan!

DE ENERGIETANK MUZIEK

DE ENERGIE VAN MUZIEK

AFLEVERING 2

Wist je dat…. muziek heel wat kan teweeg brengen? Het kan je niet alleen ontroeren, verblijden maar vooral ook energie geven. En daarmee is meteen de eerste tip van deze podcast geboren. Ik ga jullie in deze aflevering niet alleen enkele wetenschappelijke feitjes meegeven over het effect van muziek maar ik wil jullie vooral ook overtuigen om jullie dansbenen te strekken en jullie karaoke skills - oh yes - boven te halen. Klinkt dat niet als muziek in de oren? Check ook de playlist "Mariska Blommaert" voor deze challenge!

AFL 3 ENERGIETANK

ENERGIE ALS ONTBIJT

AFLEVERING 3

Een vaste ochtendroutine werkt écht. Pas op, I had to try it to believe it. Maar als je bewust aan je dag begint, ben je een stuk productiever en vooral - en dat is de reden dat je luistert - ook energieker. Tijd dus om je leven om te gooien en een ochtendritueel in te plannen. Ben jij klaar voor verandering? In deze aflevering geef ik jou alvast enkele sportieve tips om je dag goed in te zetten. Pik er enkele uit en pluk er vooral de vruchten van! Extra tip: betrek mijn playlist erbij dan wordt het nog fun ook! You may thank me later!

AFL 4 DE ENERGIETANK MARISKA BLOMMAERT

PASSIONELE ENERGIE

AFLEVERING 4

Waar ligt jouw passie? Dat is de hamvraag van deze podcastaflevering. Ik ga vragen stellen, diep graven maar vooral huiswerk meegeven zodat je gewapend bent tegen de volgende aflevering. Ik kan dus niet wachten om jou te injecteren met extra energie! Are you ready?

AFL 5 DE ENERGIETANK MARISKA BLOMMAERT

PLAN JE ENERGIE

AFLEVERING 5

In aflevering 4 heb ik jou bewuster gemaakt van jouw energiegevers door neer te schrijven welke activiteiten jou energie opleveren. Een cruciale taak die we hier omzetten naar actie, naar een extra energy shot. En deze keer mag je deze shot letterlijk nemen als een sjot onder je gat…

AFL 6 DE ENERGIETANK MARISKA BLOMMAERT

HUMOR GEEFT ENERGIE

AFLEVERING 6

Lachen werkt ontspannend. Het is een onzichtbare manier om energie bij te tanken. In deze aflevering gaan we dan ook op zoek naar een lach, gaan we proberen te lachen en gaan we vooral “Het in je broek doen van het lachen” op onze bucketlist zetten.

aflevering de energietank

CREATIEVE ENERGIE

AFLEVERING 7

Creativiteit heeft vele voordelen. Het haalt je uit je comfort zone, het geeft je een gevoel van voldoening maar vooral ook een gezonde dosis energie. En het goede nieuws is: We zijn allemaal creatieve wezens. In deze aflevering geef ik jou enkele technieken om de creatieveling in jou wakker te schudden. Ben jij dus klaar om uit je winterslaap te komen?

PODCAST DE ENERGIETANK

WEG MET ENERGIEVRETERS

AFLEVERING 8

Het leven vreet energie. De vele rollen in ons leven, de massale prikkels in onze omgeving, de overconsumptie in ons huis zijn allemaal energiezuigers, afgeleid van het woord bloedzuigers. Tijd om deze uit de weg te ruimen! Ik geef jullie de challenge om ze neer te pennen & aan te pakken. Maar vooral ook om luidop met mij te schreeuwen: Weg met die energievreters!

PODCAST DE ENERGIETANK

IMPULSIEVE ENERGIE

AFLEVERING 9

Impulsiviteit. Als je het zou googlen kom je zowel voor - als tegenstanders tegen. Maar wat je ook leest of hoort, impulsiviteit is niet goed of slecht. Het heeft zowel positieve als negatieve punten. Zelfs enkele voordelen. In deze aflevering breng ik enkele van die voordelen in kaart maar geef ik jullie vooral een kleine challenge. Dus ben jij klaar om de mini held uit te hangen?