CREATIVITEIT GAAT OM VERBINDING(EN) MAKEN
IN MIJN HOOFD & VOORAL MET ELKAAR.

CREATIEVE DENKTANK - MOTIVATOR

A. Wil je als bedrijf investeren in je werknemers en zorgen dat de motivatie op de werkvloer optimaal is?

B. Wil je als organisatie een event op poten zetten maar mis je net de dosis creativiteit? Of wil je gewoon een andere kijk op je marketing uitdagingen?

C. Heb je als onderneming behoefte aan een externe frisse kijk? Aan een sparring partner aan de brainstormtafel?

Heb je 1 tot max 2x “ja” geantwoord op de vragen dan heb je nood aan een creatieve brein die je kan assisteren, ondersteunen of gewoon in gang kan zetten.

Heb je 3x volmondig “JA” geantwoord dan is het nog niet te laat. Dan wordt het tijd om een exclusieve verbinding te maken met mijn brein zodat ik je vernieuwende ideeën en breinvoer kan geven. Say no more.. just push the button.

MARISKA BLOMMAERT MOTIVATOR

MOTIVATOR

MAN

"You are golden". Dat was de main boodschap dat MAN wou meegeven aan hun personeel. Met hun rockevent in het vooruitzicht creëerde ik een "golden" rockpersonage dat iedereen op de werkvloer persoonlijk, energiek & vooral oprecht ging bedanken voor hun inzet & uitnodigen voor hun event. An invitation with effect.

MARISKA BLOMMAERT CREATIEVE DENKTANK

CONCEPT & ACTIE

SOLUCIOUS

Solucious heeft een groot hart. Dat bewezen ze met hun actie tijdens "De week van de zorg". Zij stelden heel de week een chauffeur ter beschikking om pakketjes rond te dragen om mensen in de zorg te gaan bedanken.En ik? Ik zorgde voor de muzikale, entertainende en vooral hartelijke noot! Welkom bij "Altijd prijs"!

MARISKA BLOMMAERT ACTRICE (1)

CONCEPT & EVENT

UCB

"Bedankt Herman voor uw fantastische jaren bij UCB". Voor dat verdiend pensioen bedacht, creëerde en organiseerde ik een afscheidsfeest. Eentje in hogere sferen aangezien zijn airmiles binnen de firma. Als pilote vloog/loodste ik het publiek doorheen zijn carrière. Een event op maat van zijn functie & persoonlijkheid.