JE MOET DOEN OM TOT EEN ANDER MANIER
VAN DENKEN & ZIJN TE KOMEN

PRESENTATIECOACH - REELS COACH

Een goede coach kan je zien als een personal trainer. Iemand die je motiveert, inspireert, ondersteunt en begeleidt om het beste uit jezelf te halen maar vooral om je doelen te bereiken. Een goede coach zet je dus niet alleen in beweging maar geeft je dat extra duwtje in de  rug om in actie te komen.

Enerzijds door te vertellen wat iemand zou kunnen doen om verandering te creëren maar anderzijds door ze een spiegel voor te houden en zelf te laten ontdekken wat ze kunnen veranderen om die doelen te bereiken.

Want presenteren leer je door te presenteren. En jezelf tonen op social media vraagt om cameragewenning maar vooral lef….

Klaar om je stoute schoenen aan te trekken? Dan ben je hier aan het juiste adres!

MARISKA BLOMMAERT TALK TO ME

PRESENTATIECOACH

TALK TO ME

Wist je dat... 90% angst heeft om te spreken voor een publiek? Met Talk to me pakken Mariska & ilse niet alleen die vrees aan maar zorgen ze ook dat je meer impact gaat creëren voor een publiek. Dit ofwel onder de vorm van in company masterclasses of private coaching. Met als doel: meer zelfvertrouwen, meer effect! Klaar voor tips & tricks from the field?

Mariska Blommaert REELS COACH

REELS COACH

LET'S GET REEL

Creativity is my middle name. Wanne know for REEL? Check Instagram Buitengewoonanders. Maar als presentatrice ( corporate/VTM) & presentatiecoach bij Talk to me ben ik ook tijdens een private coaching niet alleen jouw persoonlijke Reels regisseuse maar ook jouw creatieve denktank & vooral jouw nieuwe bestie die tonnen goesting & energie meebrengt.