EEN PROFESSIONELE HOST GEEFT...
JOUW EVENEMENT DE JUISTE
SFEER & UITSTRALING.

PRESENTATRICE - HOST - MODERATOR

Wanneer kiest een bedrijf best voor een externe presentatrice? Dat is een veelgestelde vraag door organisaties.
Is het niet authentieker om onze medewerkers te laten presenteren? Kunnen we geen kosten besparen door het intern op te lossen?
Heeft onze teambuilding dat extraatje wel nodig? 

Wel, presenteren is een vak apart en veel meer dan alleen een charismatische persoonlijkheid die een leuke aankondiging kan doen. Kortom, er zijn heel wat voordelen aan het inhuren van een externe presentatrice. I’ll proof it to you!

Een goede presentatrice…

#1 – Geeft jouw bedrijf de juiste uitstraling.

Niet iedereen is geschikt om in de spotlights te staan. De meeste mensen (en dus ook medewerkers) vinden het doodeng om op een podium of voor de camera te spreken. Het is daarom aangewezen om een charismatische presentatrice in te schakelen, die qua uitstraling past bij het bedrijf.

#2 – bepaalt de sfeer!

Een presentatrice zorgt voor de juiste sfeer. Zeker wanneer er meerdere sprekers of deskundigen aan het woord komen, is het van belang dat de presentatrice iedereen tot zijn recht laat komen & de sfeer de goede richting duwt.

#3 – zet anderen in de spotlight!

Als presentatrice kan je adhv interviews andere mensen in hun kracht zetten, zodat zíj hun verhaal op de beste manier kunnen vertellen. Het is vaak veel sterker dan een monoloog en het komt de authenticiteit ten goede! Een interview is veel dynamischer, waardoor de boodschap beter overkomt.

“Point proven”, toch?

 
atlas copco mariska blommaert

PRESENTATRICE

ATLAS COPCO

Mariska is een veelgevraagde presentatrice, gastvrouw, teambuilding host en moderator voor de internationale events van Atlas Copco. Fysieke maar ook hybride events waarbij ze onder meer het gesprek aangaat met hun personeelsleden over heel de wereld. Events met een extra (s)mile!

MARISKA BLOMMAERT ACTRICE EN VOICE-OVER

ACTRICE & VOICE

BENEO BEDRIJFSFILM

"Welkom bij Beneo". Een bedrijfsfilm over het reilen en zeilen binnen de onderneming maar die ook een kijk geeft op de innovaties & historiek. Een bedrijfsfilm waarin ikzelf & mijn zoon als acteurs de hoofdrol mochten spelen. Wil jij een bedrijfsfilm maken? Talk to me or us 🙂

VTM PRESENTATRICE

VTM PRESENTATRICE

LIFESTYLE & WONEN

Elke zondagnamiddag vuurt Mariska als tv-- presnentatrice een portie inspiratie op jullie af tijdens het VTM-programma Lifestyle & wonen. Ze neemt jullie mee langs bedrijven door heel Belgie om de leukste, handigste, beste en meest interessante producten en diensten uit te lichten. TV tip 🙂