COMMUNICATOR
COACH
CREATOR

WIE IS MARISKA BLOMMAERT?

Mariska Blommaert is al meer dan 20 jaar actief in de media. Ze was onder meer het gezicht van Vier en Vijftv en jarenlang de leading lady van S televisie, een digitaal kanaal op Telenet. Daar leerde ze  de kneepjes van het vak als interviewermoderator & presentatrice. Vandaag de dag presenteert ze op VTM & is ze vooral een veel gevraagde gastvrouw in de bedrijfswereld waarvoor ze  nu al jaren  evenementen  op een professionele  manier aan elkaar praat. 

Naast presentatrice weet ze zich ook te ontpoppen tot actrice met op maat gemaakte motivational acts , voor reclame en bedrijfsfilms. Zo verleent ze vaak haar stem voor het inspreken van bedrijfsfilms, reclamespots of documentaires.

Haar jarenlange presentatieskills zet ze nu ook in als coach om mensen te helpen met meer impact voor een publiek te spreken & leert ze ondernemers video ( aka REELS IG ) in te zetten voor meer visibiliteit. Alles met de nodige dosis creativiteit. Want Mariska borrelt over van de originele ideeën, aanpak en staat bekend voor haar  vooral onuitputtelijke energielevel & enthousiamse. 

Van presentatrice tot (stem)actrice. 

Van coach tot creator. 

Ontdek alle gezichten van Mariska Blommaert!

 
Mariska Blommaert COACH PRESENTATRICE CREATOR

COMMUNICATOR

PRESENTATRICE-ACTRICE

Mariska is een veelgevraagde presentatrice, gastvrouw en moderator, die jaarlijks tal van evenementen, congressen & (online) events aan elkaar praat. Door haar veelzijdigheid ontpopt ze zich ook vlot tot (stem)actrice voor teambuildings, bedrijfsfilms en reclame. Maar ze creëert ook uitzonderlijke personages op maat voor stijlvolle, positieve & prikkelende acts binnen elk bedrijf. 100% entertainer! 100% humor!

Mariska Blommaert COACH

COACH

PRESENTATIE - REELS

Door haar jaren ervaring als presentatrice richtte ze samen met Ilse De Vis Talk to me op. Door masterclasses en privé-coachings helpen ze als coach mensen hun spreekangst aan te pakken en met meer impact te spreken voor een publiek . Daarnaast is Mariska ook Reels coach die ondernemers helpt om meer visibiliteit te krijgen op hun socials door creatieve Reels content. Byebye spreekangst! Hello world!

Mariska Blommaert

CREATOR

DENKTANK

Als creatieve denktank schuift ze bij bedrijven mee aan de brainstormtafel om mee na te denken over events of acties . Zo weet ze steeds met haar creatief brein en enthousiasme vernieuwing te brengen. Met haar inspiratieplatform Buitengewoonanders.Be inspireert ze dan weer mensen anders te leven, geven & beleven. Van boeiende challenges tot creatieve inspiratie. 100% creatief!